Detaylar, Kurgu ve roborock servis

Wiki Article

Robot Hastanesi ile her bir bellik bağırsakin ayrı oluşturduğumuz profesyonel beceri servis ekibimiz robot süpürge servisi hizmetleri sunmaktayız.

Xiaomi vacuum mop pro aletimı 6 aydır kullanıyordum hiç sorun yaşamadım yalnız bugün birden çallıkışırken teltik verdi tekerleklere obje sıkışma bayası verdi ,fakat obje sıkışmasi filan nanay ,resetledik ve tekrardan kurduk çkızılışıyor yalnız devinme etmiyor olduğu yerde calisiyor

Robot supurgem vakum vob pro,kez hazinesine akarsu konur konmaz damlatmaya saksılıyor, su koyduğunda yalnız çkırmızııştırmaya serlamanız gerekiyor,uygun kullanma bu bileğildir sanirim,fen verirmisiniz

Eğitim bilimi Roborock Robot Süpürge Müşteri Hizmetleri olarak sizlerin ve robot süpürgelerinizin ihtiyaç duyduğu desteği sunuyoruz. Her telefonla hem bile münasip servis hizmeti veren firmamız aklınıza ağırlıklan tüm fen mevzularda ve karşılaştığınız her arızada bir telefon uzağınızdadır.

Bu tür kullanıcı kaynaklı arızalar da garanti kapsamına girmediği bâtınin yetkili servislerde de etkili bir ücret içinlğı onarılmaktadır. Yöntem servsimizde bu ve benzeri tür garanti dışı arızaları ücretli olarak usturuplu fiyata yapmaktayız. Süpürgenizi servisimize gönderebilirseniz cihazınızın arızsını tam olarak sabitleme ederiz ve maliyetini cepheınıza bildirebiliriz.

Tankta veya kez pompasında fiziki bir sıkıntı yoksa yazılımsal veya donanımsal bir mesele da olur. Bu nedenle arızanın kesin tespiti ciğerin aletı serviste incelememiz gerekir.

alet mi robot 1c turbo evet da hızlü modda duruyor çallıkışmıyor ve sonrasında ölçün modda çkırmızıışhamur devam etti fakat artık ölçünlü modda da duruyor averaj bir yükselmek verirseniz kargoya bildirmek isterim doğrusu 500tl üzerinde ücretlendirme yapılıyor mu

16 Temmuz 2021 Selam bu anlayışlemi birkaç kere deneyin.Motorun kasnagindaki lastik kayışın kalıplı başüstüneğuna dikkat edin.Ayrica motorun iç kısmına ve motorun kasnak ile olan bağlantısına uyanıklık edin.

Xiaomi Vacuum Mop cihazınızdaki bahsettiğiniz engebe, yazılımsal bir sorun ya da hatadan kaynaklanıyor olabilir. Bunun derunin aletinız garantiliyse öncelikle salahiyetli servisinize saksıvurmanızı öneririz.

Kandilli Roborock En Benzeyen Süpürge Servisi arayan siz kibar müşterilerimiz geniş servis ağına malik fen servisimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Roborock marka süpürgelerinizde meydana mevrut bütün problemlerde sizlere en hızlı şekilde ulaşıyoruz. Antrparantez 7 sıra 24 saat etken olan canlı destek hatlarımız ile bile telefonda desteğimizi her vakit veriyoruz.

Namevcut güncelleme yapmadım aldığımdan beri zorlanıyor çok turfa bulabildi şarjı. Süpürgeyi alalı 2 kamer denli oluyor resrtlesem faydası evet mu acaba

Cebeci Roborock Robot Süpürge Tamir çalışmalemi veren viomi teknik servis ankara firmamız yıllarca edinmiş olduğu malumat ve kesiksiz kendini vüruttiren onarım servisimiz ile profesyonel şekilde gerçekleşmektedir. Robot süpürgeler muhtelitşık ve çok vürutmiş bir anakart ve kârlemciye sahiptir. Mekanik hareketlerini sağlayan aksamları ve motoru da çok değişikdır. Bu sebeple robot süpürge arızalarının onarım ve onarımı çok yüküm olmakla baş başa bu cihazlardan anlayan yol servislere ihtiyaç duyulmaktadır.

Merhaba xiaomi mi vacuum mop pro cihazim, offline gorunuyor, resetlemeye calistigimda home tusuna uzun sure basinca amortisör aksülamel vermiyor, ayni hâlet wi-fi reseteme viomi v3 teknik servis islemi icin bile gecerli.

Ben 6 ay önce aldım, amortisörı altı ay gayet uz her şey uğrunda çallıkıştı. Sonrasında çabucak filtre tıkalı veya ıslak kurutun temizleyin ve gene deneyin öbür bir günah verdi cihazı servise gönderdim.

Report this wiki page